Vaste werkplaats

Vaste werkplaats

Alle merken: 1 aanspreekpunt

HM&V REPAIR gelooft in duurzame lange termijn relaties. Wij willen optreden als uw servicepartner waarbij slechts 1 contact nodig heeft voor al uw machines, ongeacht het merk. We zijn gespecialiseerd in LINDE, TOYOTA en CATERPILLAR, maar we werken ook dagelijks aan andere. 

Onze werkplaats

Volledig modern ingerichte werkplaats

In de hoofdzetel in Waregem is er een ruime werkplaats voor het uitvoeren van grote herstellingen die niet op locatie bij de klant kunnen gedaan worden. Ervaren vakmensen met een fabrieksopleiding voeren de werken uit. Daartoe kunnen ze beschikken over alle nodige faciliteiten en de modernste technieken.

Computer troubleshooter voor alle merken

Iedere technieker krijgt permanent de unieke HM&V Repair reparatie troubleshooter ter beschikking. Op die manier wordt de diagnose van uw technisch probleem tot een minimum herleid, en daalt de kostprijs van de interventie aanzienlijk.

HM&V REPAIR is 24/24 bereikbaar via 0471/02.03.13

Technisch- en aankoopadvies (0471/02.03.13)

Zelfs met de beste vorklift of hoogtewerker sta je zonder tijdig onderhoud nergens. De verkoop wordt bij ons gerealiseerd door de technische vennoot. Hij kent als geen ander de conditie van de beschikbare voorraad. Hij zal in functie van uw aanwijzingen en noden het geschikte toestel aanbieden.