Ondersteuning

Ondersteuning en know-how

Batterijen- Vervangservice

HM&V Repair zoekt voor u een uitermate sterke EPS-industriële tractiebatterij voor cyclisch gebruik. Door onze performante service-aanwezigheid werden we door de fabrikant opgemerkt en aangesproken om de service in Vlaanderen optimaal te ontwikkelen.

De 2V tractiecellen van Eps zijn opgebouwd uit positieve en negatieve platen waarvan de negatieve rasterplaat bestaat uit puur lood en de positieve buisjesplaat (Tubularplate) die omwikkeld is met een actieve pasta waardoor dit geheel samen een sterk en betrouwbaar product vormt met een extra lange levensduur. De losse 2V tractiecellen worden naar wens van de klant in een metalen gecoate batterij container geplaatst waarna ze in serie worden doorverbonden om het gewenste voltage en ampèrage te krijgen, de voltages zijn variabel in 12V/24V/36V/48V/72V/80V en 96V.

Deze worden ingezet in interne transportmiddelen, heftrucks, hoogtewerkers, schaarliften, vaartuigen,reinigingsmachines en in de luchtvaart.

Uiteraard kunnen volgende opties overwogen worden: automatisch watervulsysteem, zuurcirculatie, en zelf explosievrije toepassingen.

Accessoires en toebehoren- Vervangservice

HM&V Repair heeft ook een ruim aanbod in nieuwe vorken.

Mits een kleine meerkost bovenop een gewone zijverschuiver, kan ook overwogen worden om een vorkenversteller te monteren om uw gemak te verhogen.

Wisselstukken- Vervangservice

HM&V Repair slaagt erin dank zij een performant zoeksysteem het juiste wisselstuk voor u te vinden en garandeert een 24/24 service- 7 dagen op 7.

Om de interventiesnelheid te verbeteren werd ook een ruim wisselstukkenmagazijn ingericht.

We kunnen deze wisselstukken meestal bij u ter plaatse vervangen. Voor de wat ingewikkelde interventies laten we deze wisselstukken in onze ruime werkplaatsen vervangen.

Banden- Vervangservice

Heftrucks moeten efficiĆ«nt bollen aan de gunstigste uurkost.  We zoeken voor uw toepassing  de beste prijs/kwaliteitsverhouding voor de te gebruiken banden.

We hebben een heel ruime voorraad ter beschikking die we dankzij onze eigen bandenpers aan een democratische prijs kunnen monteren.

Op aanvraag van de klant worden ook regelmatig de profielen hersneden om de levensduur van uw band nog wat te verlengen.