Hoogtewerkers

Hello world! Please change me in Site Preferences -> This Category/Section -> Lower Description Bar

WAT IS HM&P INTERNATIONAL?

HM & P INTERNATIONAL bvba is an independent import and export company, specialized in trading second hand aerial work platforms. This activity is being led by Mr Philippe Parmentier in its commercial center and depot in Belgium, B-8570 Deerlijk, Breestraat 25.
Philippe started his worldwide trading experience in this sector in the mid 90’, and was even hired by Genie worldwide for his esteemed knowledge in acquisitions of rental fleets. He still has daily or weekly contacts with his customers and suppliers.

HM&P INTERNATIONAL bvba is een onafhankelijke inkoop- en verkoopsorganisatie van gebruikte hoogtewerkers met de focus op de internationale professionele handel. Deze activiteit wordt door de Heer Philippe Parmentier geleid vanuit het commercieel centrum en depot te Deerlijk, Breestraat 25. Philippe startte zijn wereldwijde ervaring in deze sector in het midden van de 90’er jaren. Enkele jaren was hij zelf het commerciële boegbeeld van GENIE- worldwide, sector wereldwijde overnames. Klanten- en leveranciersbinding staan centraal.

Regelmatig komen zeer goed onderhouden machines binnen, die ook aan de eindklant kunnen verkocht worden. Gezien het belang van de veiligheid van uw mensen worden enkel toestellen aangeboden die voldoen aan de CE normering, maar ook gekeurd en getest door een gespecialiseerd organisme. De partner firma HM&V REPAIR kan instaan voor de verkoop en de interventie-opdrachten.