Heftrucks

Hello world! Please change me in Site Preferences -> This Category/Section -> Lower Description Bar

WAT IS HM&V REPAIR?

HMV REPAIR bvba is een merkonafhankelijk servicebedrijf. In de laatste jaren is zij zelfs uitgegroeid tot één van de belangrijkste regionale spelers met betrekking tot de verkoop- en service na-verkoop van vorkheftrucks.

Een volledig ingerichte moderne werkplaats, de nieuwste servicewagens, zeer goed opgeleide techniekers, en een uitgebreide voorraad aan wisselstukken houden we ter beschikking. Indien er na verloop van tijd toch een mankement zou opduiken, kunnen we dit snel en tegen zeer democratische prijzen herstellen. Sinds kort kunnen we ook uw banden vervangen en instaan voor de levering van nieuwe batterijen van zeer hoogstaande kwaliteit.

HMV REPAIR bvba biedt een groot assortiment streng geselecteerde toestellen in allerlei capaciteiten en werkhoogtes. Er zijn altijd permanent zo’n 250 gebruikte machines op voorraad. De meeste toestellen worden verkocht met een ruime bijstandsgarantie.

Om bovenstaande garantie te kunnen aanbieden investeert HMV REPAIR constant in diverse computersoftware en leidt ze zeer ervaren technici op. Zij zorgen ervoor dat iedere machine in topconditie onze werkplaats kan verlaten. De combinatie van technologie, toewijding en deskundigheid maakt dat HMV REPAIR maatwerk en werkzekerheid aflevert, enig in haar branche. Deze bekendheid schept vertrouwen. Dit is dan ook ons streefdoel.