Vacatures/ Beleving

Hello world! Please change me in Site Preferences -> This Category/Section -> Lower Description Bar

 

<HM&V Repair has become a Hunter Of Excellence, constantly seaking out the leading men and women in its culture to discover their beliefs, values and strategies for achieving success>    Arnon Barnes, worlds #1 Peak Performance Trainer.

 

HM&V Repair wil zowel maatschappelijk als cultureel een voortrekkersrol spelen in een nieuw Vlaams vertrouwens- en inspiratieverhaal.                                                                                                           In haar schoot werd immers in 2011 een internationaal kunstproject “www.100titanen.be” op poten gezet waar de top van Vlaanderen graag aan meewerkt.                                                                           Vlaamse top-performers uit het bedrijfsmilieu, de politiek, de sport, de media, de medische, artistieke en zelfs academische wereld kwamen langs en leerden ons hoe zij ‘hun’ verhaal van excellent presteren wereldkundig maakten. De manier waarop wereldleiders en -influencers nu reageren op onze werkwijze, doen ons alleen maar verlangen om deze opgedane kennis met zoveel mogelijk mensen te delen. En we  zijn blijkbaar niet alleen. Vraag het maar aan bijvoorbeeld Delta Light en Decospan.

<<Verkopen is old skool. De nieuwe manier van zaken doen is adviseren, begeleiden en beleven.  Delta Light en Decospan, 2 West-Vlaamse wereldspelers, kiezen resoluut voor inspiratie.

”De kunst is om de potentiële klanten tot bij ons te krijgen, en dat doe je vandaag niet meer door te verkopen, maar door beleving, inspiratie, hulp en advies aan te bieden. Er wordt over de schouders gekeken naar samenwerking en gezamenlijke events, waar wordt gecommuniceerd, vertrouwen gecreëerd, kennis met elkaar gemaakt, en vooral van elkaar geleerd”.
Disruptie is ons allen gekend, en schaft aan eenieder de kans om via een open en creatieve mind hieruit voordeel te halen>>
Vrije Interpretatie uit Uittreksel uit UZINE-006- April-mei-Juni2016.

HM & V Repair wil niet zomaar een heftruckbedrijf zijn, zoals er zovelen zijn. Ook wij willen ons wagen aan dat tikkeltje meer, en alle vormen van ‘excellent presteren’ opzoeken, koesteren en verder laten groeien. Daarom werven wij nu aan :

 

1. ACCOUNTMANAGER met passie voor networking  m/v

Functieomschrijving

 • Na de nodige opleiding beheer je een nationaal klantenpakket / dealernetwerk en word je het centrale aanspreekpunt en boegbeeld van o.a. de nieuwe HELI heftruck beleving.
 • Je begeleid de administratieve medewerker van de binnendienst en bezorgt wekelijks je feedback aan de huidige Sales Director,
 • Op termijn, en afhankelijk van jouw inzet en ambities, kan je doorgroeien naar Sales Director.
 • Je werkt voornamelijk vanuit onze site in Waregem en gaat zelfstandig op klanten- en dealer bezoek. De promotie van ons ruim aanbod van geselecteerde gebruikte heftrucks, die met garantie worden verkocht, en de promotie van onze stipte dienst na verkoop behoren eveneens tot je takenpakket.

 

Profiel

 • Je hebt een goede kennis van Nederlands en Frans,
 • Je hebt een minstens enkele jaren ervaring binnen een commerciële functie,
 • Ervaring in de heftruck-sector is een plus,
 • Je hebt sterke organisatorische vaardigheden en een positieve mindset,
 • Je volgt nauwgezet de verkoopresultaten op.
 • U bent gepassioneerd door nieuwe technologieën, de digitale wereld, innovatie in al haar vormen en in alle domeinen (sociaal, maatschappelijk, technologisch)
 • U herkent zich in de termen “Initiatief, creativiteit en flexibiliteit”
 • U hecht waarde aan een succesvol team, vertrouwen en individuele betrokkenheid

Aanbod

 • Wij bieden jou een veelzijdige job met ruime verantwoordelijkheid, in een boeiende en creatieve werkomgeving, met diverse mogelijkheden om je talenten verder te ontwikkelen.
 • Wij bieden jou een vast contract, uitstekende loonvoorwaarden volgens functieniveau. Winstdeelname is bespreekbaar.
 • Ondersteuning van onze Wow-officer, die via regelmatige events in eigen bedrijf een leuke instroom aan nieuwe klanten genereert.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

2. LOGISTIEK MANAGER met passie voor KAIZEN *

“*Kaizen” betekent in het Japans: heel snel en met kleine stapjes continu blijven verbeteren. Centraal staat de houding om klanten te allen tijde correct te beleveren

 

Functieomschrijving

De taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden van deze functie zijn strategisch van aard. Je ontfermt zich eerst over de planning, de uitvoering en de controle van de totale goederen- en documentenstroom. Een onderdeel hiervan is het helpen coördineren van werkzaamheden die worden uitgevoerd op de werkvloer, in de magazijn- en transportafdeling. Het constant verbeteren en het automatiseren van allerhande bedrijfsprocessen, waar nodig, verschaffen je een goed gevoel.

 

Kerntaken

-de kwaliteit van alle logistieke trajectonderdelen bewaken

-werkzaamheden in het kader van de goederen­stroom­bestu­ring helpen plannen en organi­seren

-het procedureverloop bij het beheren van de voorraad contro­leren

-contacten onder­houden met leve­ranciers, de afde­ling Inkoop en de afdeling Verkoop

-beleidsplan opstellen voor logistieke zaken

-logistieke werkzaamheden van medewerkers coördine­ren

-budgetten voor magazijn en extern transport bewaken.

-richting geven aan de integratie van logistieke aspecten in de bedrijfsvoering

-ruimte om zich te richten op activiteiten op het gebied van beleidsbepa­ling

-adviseert de bedrijfsleiding over de verbetering van werkmethoden en organisatiesystemen

 

Typering van de medewerker

De logistiek manager dient te beschik­ken over de volgende vaardigheden:

–      zeer goede organisatorische vaardigheden

–      goede administratieve, sociale en communicatieve vaardigheden

–      een hoge mate van zorgvuldigheid en nauwkeurigheid

–      zelfstandigheid

–      een goed omschakelingsvermogen

–      een hoge mate van inzetbaarheid

–      klantgericht denken en handelen

–      een hoge mate van stressbestendigheid

Verder is het voldoende beheersen van de franse, nederlandse, engelse taal veelal een vereiste.

 

Aanbod

 • Wij bieden jou een veelzijdige job met ruime verantwoordelijkheid, in een boeiende en creatieve werkomgeving, met diverse mogelijkheden om je talenten verder te ontwikkelen.
 • Wij bieden jou een vast contract, uitzonderlijke loonvoorwaarden volgens functieniveau. Winstdeelname is bespreekbaar.

 

 

 _____________________________________________________________________________________________________________________

3. “WOW”- OFFICER met passie voor sociale media

 

Functieomschrijving

Ben je in het bezit van een opleiding eventmanagement ?  Ligt jouw interesse bij het ontmoeten van zoveel mogelijk positief gestemde ondernemers en vind je het belangrijk om daarbij de verbinding te zoeken met interne- en externe collega`s en partners, ?     Ben jij daarbij diegene die ook de organisatie van evenementen, meetings, symposia en high-class seminars met bekende internationale sprekers verzorgt?  En ben je je daarbij bewust van de belangrijke rol die je hierbij inneemt bij het realiseren van een positieve inspirerende beleving bij bezoekers aan ons heftruckbedrijf ? Dan is dit de functie die jij zoekt!

 

Oorsprong

In de schoot van de HM group is in 2011 een uniek kunstproject gestart dat gedurende de Olympische Spelen van Tokyo in 2020 in de media zal verschijnen.

100 geschilderde portretten van 100 Vlaamse rolmodellen uit 100 verschillende vakgebieden , <Titanen> genoemd, worden, samen met hun unieke verhalen, vanuit Tokyo naar bekende kunstgallerijen en/of megamanifestaties van alle grote wereldsteden opgestuurd.

Uit de manier hoe deze 100 Vlaamse rolmodellen ‘het’ hebben gemaakt, zijn wijze ‘ondernemers’lessen te trekken.

Meer nog, …dit a-typische kunstproject heeft buitenlandse aandacht getrokken van internationale topsprekers en -influencers. Zij krijgen nu al, door middel van hun high-class seminars en ongeziene opleidingen in ons bedrijf, de steun van onze Vlaamse topondernemers, die wij nu tijdens deze sessies regelmatig terugzien.

http://www.101voicesofhope.com/past-events

 

Wat ga je doen?

Je initieert, plant en organiseert evenementen, symposia en meetings die je van A tot Z ontwikkelt. Daarbij heb je rechtstreeks contact met de contactpersoon voor de te organiseren activiteit en onderhoud je deze contacten.  Daarnaast krijg je groen licht voor het bedenken en uitwerken van nieuwe marketing ideeën

 

Functie-verwachtingen

Heb je een creatief werk- en denkniveau? Bezit je een stevige drive? Heb je oog voor communicatie en heb je een enthousiaste, gastvrije en praktische instelling?

 • Een afgeronde opleiding hospitality management, eventmanagement of vergelijkbare opleiding, met minimaal 2 jaar praktische hospitality ervaring;
 • Sterke affiniteit met positionering en communicatie, waar het verbindende karakter bij jou hoog in het vaandel staat;
 • Ervaring/affiniteit met vormgeving en het gebruik van verschillende (moderne) communicatiemiddelen/-kanalen o.a. ten behoeve van de promotie;
 • Klantgerichtheid, initiatief, ondernemend en organiserend vermogen;
 • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden (zowel Nederlands als Engelstalig);
 • Hands-on instelling, creativiteit, resultaatgerichtheid en voortgang bewaken;
 • Een hoog servicelevel en een bruisend karakter.

 

Waar ga je werken?

Je gaat werken in het huis van de Reus.

Een eigen evenementenzaal, dienstig als seminarieruimte of kunstgalerie staan ter uwer beschikking.

 

__________________________________________________________________________________________________________________________

 4.  EXTRA HEFTRUCK-TECHNIEKER met ervaring

 

Profiel:

 • Minimum niveau A2 elektronica, elektromechanica,… (of gelijkwaardig door ervaring)
 • U bent dynamisch, gemotiveerd en streeft naar efficiëntie en kwaliteit
 • Ervaring hebben in de sector is een pluspunt
 • U heeft doorzettingsvermogen genoeg om iedere fout op te lossen
 • Als technisch specialist staat u in voor de diagnose en oplossing van problemen van electronische, hydraulische of thermische aard.
 • U heeft een goed voorkomen, bent klantgericht en bovenal een teamplayer
 • U kan flexibel werken in een systeem met glijdende uren

 

Taken:

Als heftrucktechnicus staat u, na een interne opleiding, in voor de uitvoering van het onderhoudsprogramma bij onze klanten of in de werkplaats. U doet de nodige mechanische, hydraulische en/of elektrische herstellingen aan heftrucks en intern transportmaterieel.

 

Wij bieden:

 • Een familiale en dynamische werkomgeving
 • Zeer gevarieerd werk
 • Een vaste en boeiende betrekking in een groeiend bedrijf
 • Aantrekkelijk loon en doorgroeimogelijkheden.

 

__________________________________________________________________________________________________________________________